Pages

Monday, 28 September 2015

Maths Question

The distance between two cities is 750 kilometres. How long will it take these cars to reach City A from City B. Car 1 travels at 100 kilometres per hour, Car 2 travels at 50 kilometres per hour, Car 3 travels at 75 kilometres per hour and Car 4 travels at 150 kilometres per hour.

Car 1=750 divided by 100=7 and half hours

Car 2=750 divided by 50=15 hours

Car 3=750 divided by 75=10 hours

Car 4=750 divided by 150=5 hours

No comments:

Post a Comment